در این پست، می توانید محصولات مرتبط با اتاق تلویزیون را مشاهده نمایید.
ویژگی های دکوراسیون اتاق تلویزیون
دکوراسیون اتاق تلویزیون بسته به امکانات و سلیقه شما باید القاء کننده احساسات، دورهم بودن، عشق، صمیمیت باشد، از این جهت این دکوراسیون فضای تلویزیون بسیار دارای اهمیت است.
از ویژگی های این سبک هنری بکاربردن رنگ های خنثی و تابلوهای هنری مدرن می باشد.
برای جلوگیری از شلوغی و پرشدن فضای اتاق تلویزیون بهتر است از مبلمان مینیمال انتخاب شود.
یکی از پرطرفدارترین سبک های دکوراسیون اتاق تلویزیون، سبک مدرن (مینیمالیستی) است. جهت داشتن اتاق تلویزیون شیک و ساده، این سبک مناسب می باشد.
اتاق تلویزیون مدرن و سلطنتی
برای یک اتاق تلویزیون مدرن و سلطنتی، استفاده از یک لوستر مجلل در وسط اتاق و قرار دادن گیاهان باشکوه مانند نخل و استفاده از نورپردازی طلایی و برنجی بر روی زمینه سفید دیوارها گزینه مناسبی است.
اتاق تلویزیون دنچ و آرام
برای دور بودن از فشار زیاد خستگی روزانه و پناه بردن به مکانی دنج و پر از آرامش می توان بدور از تجملات از المان های کفپوش چوبی و گل و گیاهان کم هزینه در دکوراسیون اتاق تلویزیون بهره برد.
سبک کلاسیک در اتاق تلویزیون
در سبک کلاسیک، استفاده از رنگ هایی مانند بژ، زغالی و قهوه ای تیره مناسب است.
اتاق تلویزیون چوبی یک گزینه مناسب سبک کلاسیک است. برای ایجاد فضای گرم و کلاسیک، استفاده از عتیقه جاتی مانند آینه یا میز قهوه خوری و ترکیب آن با چند قطعه مدرن مناسب است.
اتاق تلویزیون در منازل کوچک
برای منازل کوچک، گوشه ای از اتاق نشیمن را اختصاص به تلویزیون دهید. فضای بین دیوار و محل نشیمن را تنظیم کنید و چیدمان مبلمان و فرش را به گونه ای انتخاب کنید که با فضای اصلی نشیمن متفاوت باشد. استفاده بیشتر از پارچه، پرده های شفاف، کوسن های نرم، فرش های مخملی نرم برای ایجاد گوشه ای دنج موثر است.
کاشی های نامتعارف و اکسسوری های روستایی نیز پیچ و تاب غیرمنتظره ای به اتاق تلویزیون می بخشد.
نورپردازی در اتاق تلویزیون
استفاده از نورپردازی رنگ روشن بسیار مناسب است. رنگ های خنثی مانند سایه های خاکستری در کنار سفید و سیاه، به ایجاد فضایی آرام کمک می کند.
هر چند کمبود فضا دارید ولی باز هم فضایی برای مکان تلویزیون در نظر بگیرید.
قرار دادن صندلی های راحت مانند سالن، تزئین دیوار با تصاویر یا پوسترهای ستاره های فیلم ها، نور کنترل شده می تواند یک محیط دوست داشتنی ایجاد نماید.
سبک مدرن در اتاق تلویزیون
در سبک های مدرن و مینیمالیستی استفاده از سایه های روشن، استفاده از رنگ های سفید برای دیوارها جهت روشن و بزرگ نشان دادن محیط و چند اکسسوری فضایی دوست داشتنی و مطبوع به اتاق تلویزیون می بخشد. برای فضاهای کوچک، اگر تلویزیون خیلی بزرگ نباشد، گزینه مناسبتری است. چون در محیط های کوچک، در صورت وجود تلویزیونی بزرگ، فضا کوچک به نظر می آید.
فضای محدود در اتاق تلویزیون
در فضای محدود تلوزیون از پانل های چوبی دیواری در کنار نصب تلویزیون و یک کمد شناور برای ذخیره سازی وسایل حتی اسباب بازی کودکان، بهره جست.