بهترین سایتهای فریلنسری و دورکاری در ایران

بهترین سایتهای فریلنسری و دورکاری در ایران

بهترین سایتهای فریلنسری و دورکاری در ایران

پارسکدرز اولین بازار کار آنلاین ایران

تاریخچه واژه فریلنسر

اصطلاح فریلنسر اولین بار در قرن هجدهم توسط «سر والتر اسکات» در رمان مشهور ایوانهو به کار برده شد و اشاره به سربازهایی داشت که در جنگ‌های قرون وسطایی به صورت مزدور و البته بدون التزام و تعهد به اربابی خاص، می‌جنگیدند یا اصطلاحاً نیزه می‌زدند. بعدها واژه فریلنسر شکل‌های دیگری هم به خود گرفت و کم‌کم تبدیل شد به اصطلاحی رایج. امروز به معنای کسی است که با گرفتن مزد، به صورت پاره وقت یا ساعتی پروژه‌ای را انجام می‌دهد.

البته این روزها فریلنسینگ دیگر در راستای نیزه زدن یا جنگیدن نیست! و فریلنسر کسی است که خدمات تخصصی را به مشتریان یا کارفرمایان، بدون داشتن قرارداد بلند مدت ارائه می‌کند. هزینه کمتر بروی پروژه، انتخاب مجری پروژه بر اساس موفقیت در پروژه‌های قبلی، ارتباط نزدیک تر با مجری پروژه از مزایای انتخاب یک فریلنسر است.

 

قرارداد کارمُزدی یا حق‌الزحمه‌ای یا فری‌لنس چیست؟

قرارداد کارمُزدی یا حق‌الزحمه‌ای یا فری‌لنس، گونه‌ای قرارداد کاری است که بر پایهٔ آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دست‌مزدی مشخص را می‌دهد.

 

 کارمزد یا فریلنسر چیست؟

 کارمزد یا فریلنسر کسی است که سرویس‌ها یا خدمات خود را بدون تعهد درازمدت به کارفرما ارائه می‌کند. آن‌ها معمولاً ساعتی، روزانه یا پروژه‌ای دستمزد می‌گیرند و اساساً یک کسب و کار یک‌نفره است.

 

در چه زمینه هایی فریلنسینگ (FreeLancing) رایج است؟

زمینه‌هایی که در آن فریلنسینگ رایج است عبارتند از: موسیقی، چاپ، نویسندگی، برنامه‌نویسی، عکاسی، روزنامه‌نگاری، آرایشگری، ویرایش، طراحی گرافیک، طراحی سایت، مشاوره، راهنمای تور، برخی فعالیت‌های مهندسی معماری.

 

آیا عملکرد همه فریلنسرها (FreeLancer) یکی است؟

عملکرد فریلنسرها با هم بسیار متفاوت است. بعضی از آن‌ها از مشتری می‌خواهند تا قرارداد امضا کند درحالی که بعضی دیگر کار را با یک موافقتنامه‌های شفاهی شروع می‌کنند.بعضی از فریلنسرها ممکن است هزینه کل پروژه را تخمین زده و بیعانه درخواست کنند.

 

پرداخت به فریلنسرها چگونه انجام می شود؟

پرداخت به فریلنسرها نیز بسیار متفاوت است، فریلنسر ممکن است روزانه، ساعتی یا پروژه‌ای دستمزد بگیرد. یا به جای دریافت یک مبلغ مشخص بعضی از فریلنسرها از روش ارزش و قیمت‌گذاری مبتنی بر نتیجه کار برای مشتری استفاده می‌کنند.

دریافت درصدی به صورت بیعانه. برای بعضی از پروژه‌های پیچیده به صورت فازبندی و در هنگام تحویل هر بخش از کار مبلغ آن قسمت را دریافت کنند.

 

معایب فریلنسری

عدم اطمینان در ارتباط با مشتریان و قراردادهای غیررسمی و نحوهٔ پرداخت دستمزد می‌تواند برای یک فریلسنر اذیت‌کننده باشد.

در ابتدای کار، فریلنسینگ می‌تواند کاری دشوار باشد زیرا ثابت کردن خود در این شغل نیاز به زمان دارد. در این کار همه‌چیز بستگی به شهرت و مدت زمان فعالیتی که انجام می‌دهید دارد. به همین خاطر ممکن است دستمزد خوبی در سال‌های شروع به کار دریافت نشود.

برقراری ارتباط مؤثر در طول کار فریلنسینگ امری ضروری است. زمان‌هایی وجود دارد که کار بیشتری نسبت به زمان موجود است و فریلنسر باید تعهدات خود را نسبت به قرارداد و مشتری نشان دهد؛ بنابراین مدیریت زمان و مهارت کافی، عوامل مهمی در موفقیت یک فریلنسر می‌باشد.

فریلنسر می‌بایست همه کارها را خودش انجام دهد. حسابداری، بازاریابی، فروش، انجام پروژه، ارتباط با مشتری و ….

امتیازات قانونی نظیر حق بیمه، تسهیلات وجود ندارد.

 

نحوه شروع کار به عنوان یک فریلنسر

  • برای اینکه کسی بتواند به عنوان یک فریلنسر کار کند، باید توانمندی‌ها و مهارت‌هایی جهت ارائه به مشتریان احتمالی خود، داشته باشد.
  • بعد از اینکه مهارت و شغل خود را انتخاب کرد، باید از طریق یک برنامه مربوط به کسب و کار، سایت‌های اینترنتی یا حتی از طریق صفحات مجازی، کارش را معرفی کند.
  • وب‌سایت‌هایی وجود دارند که به افراد این فرصت را می‌دهند تا خود و مهارت‌هایشان را معرفی کنند و نمونه کارهایشان را در آنجا ثبت کنند و برای پروژه‌های سفارش داده شده توسط کارفرمایان پیشنهاد قیمت ارسال کنند یا کارفرمایان بتوانند آن‌ها را بر اساس نیازهای مجموعه خود انتخاب کنند.
  • آن‌ها می‌توانند در همه شبکه‌های اجتماعی کارشان را معرفی کنند، اما یک پروفایل لینکداین می‌تواند بسیار مفید باشد چون به عنوان یک رزومه آنلاین برای آن‌ها عمل می‌کند. باید به این نکته توجه داشت که کارفرمایان حرفه‌ای از لینکداین استفاده می‌کنند، چون منبع خوبی برای پیدا کردن کارهای انجام شده توسط یک فریلنسر می‌باشد.
  • هر فریلنسر نیازمند یک شماره موبایل یا شماره تلفنی است که مختص به کارش باشد و بتواند در اختیار کارفرمایان قرار دهد.
  • یک کارت ویزیت با طراحی مناسب نیز می‌تواند در دریافت پروژه‌های متعدد برای آن‌ها مفید باشد.
  • با مطالعه و فراهم کردن موارد گفته شده و کشف مهارت‌های شخصی، هر کسی می‌تواند یک فریلنسر موفق باشد.

برترین وب سایت های فریلنسری (Freelancer):

در زیر بهترین و معتبرترین پلت فرم های فریلنسینگ ایران را مشاهده می کنید که با کلیک بر روی نام هر یک از آن ها به سایت مورد نظر هدایت می شوید.

سایت منکارتو

سایت پارسکدرز

سایت پارس فریلنسر

سایت سان تایپ

سایت پونیشا

سایت تایپ ایران

سایت کاریشه

سایت کارلنسر

سایت انجام میدم

بیشتر بخوانید: آموزش تصویری افتتاح حساب پرفکت مانی در ایران

از طریق فرم ارسال دیدگاه سوال، نظر، پیشنهاد یا انتقاد خود را برای ما ارسال نمایید.

به اشتراک گذاری این پست :

دیدگاهتان را بنویسید

کسب سود دلاری با بهترین صرافی Bingx
سود دلاری با بهترین صرافی Bingx
پرفروش ترین موتورسیکلت
پرفروش ترین های موتورسیکلت
پرفروش ترین یخچال و فریزر
پرفروش ترین های یخچال و فریزر